keskiviikko 29. elokuuta 2007

Normancamp Tuuloksessa

Viime sunnuntai kului Normanin koko crewilta mukavasti Johanneksen mökillä Tuuloksen suunnalla. Päivä kului rattoisasti tulevaisuutta suunnitellen ja yhdessä kikkaillen. Eniten keskustelua herätti ensi kevään levy-projekti. Siinä onkin paljon pohdittavaa ja työtä. Tässä alkaa vasta vähitellen ymmärtämään, kuinka paljon Norman tulee viemään aikaa sen soittajilta ja koko crewilta.

Palaverissa kenties hupaisimman osuuden tarjosi webmasterimnme Tervosen Janne, joka oli koostanut nettistatistiikat power-point esitykseksi. Pylväsdiagrammeista näki mm. sen, kenen profiilia oli eniten katseltu. Tiukan kisan voitti Johannes, mutta Aapo tuli perässä vain 40 katselukertaa vähemmän saaneena:)

Iltahämärissä käytiin vielä ottamassa bändikuvia Tuuloksen keskiaikaisen kivikirkon edustalla. Kyl oli taas naurussa pidattelemistä. Vakavia bändikuvia Normanista on yllättävän vaikea saada.

Lopuksi päädyimme tottakai saunaan.

Oli onnistunut päivä, joka varmasti lujitti bändin yhteenkuuluvuutta. Päätettiin, että mennään syksyllä koko porukalla vielä keilaamaan Helsingin suunnalla.

Ei kommentteja: